Students League το μεγαλύτερο φοιτητικό πρωτάθλημα!!!

Αποθέωση για τους καλύτερους..!!!!

Ένας καταπληκτικός Τελικός διεξήχθη το Σάββατο 25/6/2011 στις εγκαταστάσεις του Κηφισός F.C. ανάμεσα στην Πρωταθλήτρια ομάδα της Αθήνας, ΜΥΚΟΝΟΣ F.C. και την Πρωταθλήτρια ομάδα Λάρισας, ΜΑΓΟΙ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ.

Το 7ο Students-League by Pizza Fan, το 7ο Πανελλήνιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 5×5 & 8×8 το Ακαδημαϊκό έτος 2010-2011 διεξήχθη σε 9 πόλεις : Ξάνθη, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λάρισα, Πάτρα, Αθήνα, Πειραιάς, Ηράκλειο, Λαμία. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και περίπου 2000 φοιτητές-σπουδαστές έλαβαν μέρος στην όλη διοργάνωση.

Η ΜΥΚΟΝΟΣ F.C. από την Αθήνα αντιμετωπίζει τους ΜΑΓΟΥΣ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ από τη Λάρισα !! Λίγα λεπτά πριν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες ζεσταίνονται ενώ οι κερκίδες σιγά σιγά γεμίζουν κόσμο, που από την αρχή δείχνει τις προτιμήσεις του είτε με φωνές είτε με τις ντουντούκες και τις κόρνες που είχαν μαζί τους.Εντύπωση προκάλεσαν και οι πολλές όμορφες παρουσίες αλλά και η παρουσία των ομάδων που δεν κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό, οι οποίες ήρθαν να δουν τους καλύτερους και να πάρουν τα δωράκια τους. Από την αρχή στο γήπεδο όλοι οι καλεσμένοι της Οργανωτικής Επιτροπής με την Κυριάκο Κυανό να μην σταματάει να υπογράφει αυτόγραφα και τον Παναγιώτη Κελεσίδη να βοηθάει στο ζέσταμα των δύο τερματοφυλάκων.

Κατά τη διάρκεια του τελικού υπήρχε πλήθος κόσμου που ήταν ιδιαιτέρως εκδηλωτικός με τις κόρνες του, τις σφυρίχτρες και τις φωνές του.Επίσης ο dj φρόντιζε να ανεβάζει την κερκίδα με την επιλογή των πιο επιτυχημένων hit που κυκλοφορούν αυτή τη περίοδο αλλά και ο εκφωνητής φρόντιζει να κάνει καζούρα με τους παίκτες που έχαναν ευκαιρίες για γκολ αλλά και πλακίτσα με την κερκίδα. Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου αλλά και στα time out ο γνωστός ράπερ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ φρόντιζε για την διασκέδαση του κοινού με τις ρίμες του και τους αυτοσχεδιασμούς του.

Σήκωσέ το …δεν μπορώ να περιμένω…!!!!

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του Τελικού. Ακολουθεί η παρουσίαση των ομάδων σε στυλ NBA…πρώτα μπαίνουν οι τυπικά γηπεδούχοι ΜΑΓΟΙ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ, ένας ένας οι παίκτες…Στα ηχεία ακούγονταν: το όνομα του ποδοσφαιριστή αλλά και κάποια σχόλια…και στη συνέχεια η ΜΥΚΟΝΟΣ F.C…

Από την παρουσίαση των ομάδων φάνηκε πως αριθμητικά οι φίλαθλοι των Λαρισαίων υπερτερούσαν, αλλά από το πάθος και τη φωνή μάλλον οι φίλοι των Μυκονιατών φάνηκε να το απολαμβάνουν περισσότερο.

Οι ομάδες του τελικού δεν φάνηκε να είχαν άγχος πριν την έναρξη του παιχνιδιού, μάλιστα η πρωταθλήτρια της Αθήνας ήρθε κατευθείαν από παραλία. Πολύ δυνατά ξεκίνησε η ομάδα των ΜΑΓΩΝ που αποτελείται από φοιτητές που σπουδάζουν στο τμήμα Μηχανολογίας του Τ.Ε.Ι. Λάρισας. Η ομάδα ΜΥΚΟΝΟΣ F.C. η οποία αποτελείται από σπουδαστές του Ι.Ε.Κ. Ξυνή, αλλά και του Τ.Ε.Ι Λαμίας, φάνηκε σοκαρισμένη, απροετοίμαστη και έδειχνε χαμένη στον αγωνιστικό χώρο. Αυτά όλα μόνο στην αρχή γιατί η συνέχεια ήταν τελείως διαφορετική μιας και το σκορ ημιχρόνου ήταν 1-3 υπέρ της Πρωταθλήτριας Αθήνας.

Στο δεύτερο ημίχρονο όλα ήταν ισορροπημένα εκτός των γκολ. Η ΜΥΚΟΝΟΣ F.C. μπήκε πολύ δυνατά στο γήπεδο και αποφασισμένη. Οι ευκαιρίες ήταν πολλές με τον Έντρι Μπομπάι και τον Δημήτρη Τσάνη να κοσκινίζουν και να μαγεύουν με το παιχνίδι τους. Από την άλλη οι ΜΑΓΟΙ προσπάθησαν όμως από τη μία η αστοχία τους και από την άλλη ο τερματοφύλακας των αντιπάλων δεν τους άφησαν να φτάσουν κοντά στο σκορ, σε αντίθεση με την ομάδα της ΜΥΚΟΝΟΥ η οποία πέτυχε άλλα 3 γκολ μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού. Το τελικό σκορ ήταν 1-6, ένα καθαρό αποτέλεσμα, αν και θα λέγαμε πως δεν φανερώνει την ακριβή διαφορά των αντιπάλων. Ήταν μια μεγάλη εμφάνιση των πρωταθλητών της Αθήνας παρά τα προβλήματα απουσιών και μία -για πολλούς φιλάθλους τους- απίστευτη νίκη στα τελικά του φοιτητικού πρωταθλήματος.

Με μια γρήγορη ματιά θα λέγαμε πως όλη η ομάδα της ΜΥΚΟΝΟΥ παρουσίασε ένα πολύ καλό σύνολο με μία άμυνα που έσπαγε σίδερα, με πολλές βοήθειες, πολλές αλληλοκαλύψεις αλλά και πολύ κυνηγητό. Από την άλλη πλευρά οι ΜΑΓΟΙ φάνηκε πως από την αρχή δεν μπήκαν στον ρυθμό του παιχνιδιού, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Τα μεγάλα τους αστέρια ο Άγγελος Μόσχου και ο Κωνσταντίνος Γεωργίου δεν φάνηκαν ιδιαίτερα, μάλλον θα είχαν ξενυχτήσει στα μπουζούκια την προηγούμενη. Ο μόνος που διακρίθηκε και πείρε τα προσωπικά συγχαρητήρια του Παναγιώτη Κελεσίδη ήταν ο τερματοφύλακας των ΜΑΓΩΝ Νίκος Θεοδώρου ο οποίος παρόλο ότι δέχτηκε 6 γκολ, δεν ευθύνεται για κανένα και μάλιστα χάρη στις δικές του προσπάθειες κρατήθηκε το σκορ σε αυτά τα επίπεδα.

Μετά τον μεγάλο τελικό ακολούθησαν οι απονομές. Πρώτα έγινε η απονομή αναμνηστικής πλακέτας σε όλους τους εκπροσώπους των χορηγών αλλά και όλων των καλλιτεχνών και παλαιμάχων που μας έκαναν την τιμή και παραβρέθηκαν στους τελικούς του 7ου Students League by Pizzan Fan.
Το βράδυ η νικήτρια ομάδα ήταν καλεσμένη από τον Κυριάκο Κυανό, Σάκη Αρσενίου, Γιώργου Τσαλίκη στο ΚΑΡΑΜΕΛΑ να το κάψει.. πρώτο τραπέζι πίστα… Είναι γεγονός πως τα παιδιά είναι άξιοι πρωταθλητές…και εκτός πρώτοι στη μπάλα ..απέδειξαν πως είναι πρώτοι και στη διασκέδαση… Όλες οι γυναίκες που βρίσκονταν στο μαγαζί, όλα τα BACELOR με γυναικοπαρέες πέρασαν από το τραπέζι των πρωταθλητών και φωτογραφήθηκαν μαζί τους αλλά και με το κύπελλο.. Τα υπόλοιπα δεν θα τα πούμε εμείς… άλλωστε οι φωτογραφίες το μαρτυράνε..

Βραβεύσεις έγιναν στους: Κυριάκο Κυανό, Σάκη Αρσενίου, Παναγιώτη Κελεσίδη, Ανδρέα Παπαδόπουλο.

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι καλύτεροι, ξεκινώντας από την τρίτη ομάδα, την ομάδα Los Galactikos, από το Πανεπιστήμιο Πειραιά, η οποία έκανε τον μεγαλύτερο σαματά και είχε τους περισσότερους fans. Την απονομή την έκανε ο παλαίμαχος αμυντικός του Ιωνικού Ανδρέας Παπαδόπουλος.

O παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και της Εθνικής ομάδας Παναγιώτης Κελεσίδης, ο οποίος μας δήλωσε και τα φιλοΠαοκτσίδικα αισθήματά του έκανε την απονομή στην δεύτερη ομάδα, τους ΜΑΓΟΥΣ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ από την Λάρισα.

Για το τέλος έμειναν οι πρωταθλητές, η ΜΥΚΟΝΟΣ F.C. στην οποία δόθηκε το κύπελλο εν μέσω πυροτεχνημάτων, κομφετί και καπνογόνων που σε συνδυασμό με το We are the Champions, ΜΥΚΟΝΟΣ is crazy και ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΤΟ ΓΑΜ… που ακούστηκε στα ηχεία του γηπέδου δημιούργησαν μια πραγματικά γιορτινή ατμόσφαιρα λίγο πριν την λήξη του πρωταθλήματος!!! Ο Κυριάκος Κυανός ανέλαβε την απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων στην πρώτη ομάδα, οι παίκτες της οποίας έκαναν συνέχεια κύκλους για να ξαναβγούν φωτογραφία με τον γνωστό τραγουδιστή, μέχρι που το κατάλαβε αφού είχαν τελειώσει όλα τα μετάλλια..,

Συνθέσεις Ομάδων:

ΜΑΓΟΙ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ (ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ): ΚΩΝΣ/ΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΖΙΟΥΣΤΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ), ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ(κιτ), ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ(κιτ), ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΣΧΟΥ(1γκολ)

ΜΥΚΟΝΟΣ F.C. (ΑΘΗΝΑ-ΙΕΚ): ΕΝΤΡΙ ΜΠΟΜΠΑΙ (4γκολ), ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΛΑΙ, ΕΝΤΙ ΓΚΙΚΑ, ΜΑΡΙΟΣ ΜΠΙΛΙΚΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΝΗΣ (2γκολ), ΡΕΖΑΡΤ ΤΑΦΑ, ΕΓΚΛΙ ΑΜΠΙΛΑΛΙΛΑΙ