Students League το μεγαλύτερο φοιτητικό πρωτάθλημα!!!

DANOS ομάδα με γυναικείο πρόσημο!!

ποιος είπε πως το ποδόσφαιρο είναι μόνο για άντρες?

To Students League στο πλαίσιο των καινοτομιών & των εκπλήξεων, άνοιξε από το 2013 μία καινούργια ενότητα που αφορά τις ομάδες.

Η ενότητα αυτή ονομάζεται “Γνώρισέ Μας” και μέσα σε αυτή, κάθε φορά θα γνωρίζουμε μία ομάδα από το 13ο Πανελλήνιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 5×5 & 8×8.

Σήμερα θα γνωρίσουμε την ομάδα DANOS μία ομάδα με γυναικείο πρόσημο.. που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΑΘΗΝΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑ κάθε Σάββατο.

Οι νεοφώτιστοι και φερέλπιδες “DANOS” είναι μια ομάδα που απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές-τρια που έχουν ξανά κλοτσήσει το τόπι. Από τα 8 άτομα που απαρτίζουν την ομάδα, τα 7 είναι αγόρια και το ένα κορίτσι.. και μην φανταστείτε πως το κορίτσι απλά συμπληρώνει το ρόστερ, ίσα ίσα είναι βασικότατη στην ομάδα αλλά και η αρχηγός της.

Ενδιαφέρον επίσης είναι ότι τα παιδιά δεν γνωρίζονταν πριν τον Οκτώβρη, η γνωριμία έγινε μέσα στην σχολή τους, Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΑΤΕΙ Πειραιά. 

Σύμφωνα με την Εύελην την αρχηγό της ομάδας:

“Αρχές Οκτωβρίου μάθαμε για το Πανελλήνιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου και χωρίς δεύτερη σκέψη αποφασίσαμε να λάβουμε μέρος! Η αλήθεια είναι ότι πριν από αυτήν την απόφαση δεν είχαμε αναπτύξει ιδιαίτερα διαπροσωπικές σχέσεις μεταξύ μας αλλά μέσω του Students League ήρθαμε πιο κοντά, γνωριστήκαμε καλύτερα και πλέον κάνουμε αρκετή παρέα και εκτός σχολής!

Η Εύελην Γρηγοριάδη είναι γεννημένη το 1998 και ζει στην Αργυρούπολη, πρώην μαθήτρια του 4ου Λυκείου Αργυρούπολης. Ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο από το 2011, στην γυναικεία ομάδα της Αργυρούπολης ”ΑΟ ΛΑΥΡΑ” η οποία έπαιζε στην Β΄Εθνική (βέβαια οι γονείς της γέλασαν με αυτή την απόφασή της,- βλέπετε καλά κρατούν τα στερεότυπα).  Παρόλο το πολύ καλό κλίμα και το πολύ καλό επίπεδο της ομάδας, δυστυχώς μετά από 3 χρόνια αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα για οικονομικούς λόγους.

Η Εύελην στη συνέχεια κατάφερε το ακατόρθωτο, μέσα σε τόσο μικρό διάστημα έκανε μεταγραφή  στην Α΄Εθνική στη γυναικεία ομάδα του Υμηττού την ”ΑΟ Ολυμπιάδα” στην οποία παίζει μέχρι και σήμερα. Η θέση της είναι κυρίως αμυντικός αλλά και δεξί μπακ.

Η ομάδα DANOS εκτός την Εύελην αποτελείται από:

τον Γιώργο Μπουράνη, γεννημένος το 1998, παίκτης που τα βγάζει πέρα με την άμυνα αλλά και με την επίθεση.

τον Γιάννη Γκούφα, ο Γιάννης ανήκει στην γενιά του 1997 και όπως έχει παρατηρηθεί είναι άσσος στην επίθεση και θα μπορούσε να παίζει μπάλα στα σαλόνια (αλώνια) της Γ’ εθνικής!!

τον Νίκο Κιοσέ, γεννημένος κι αυτός το 1998, είναι ένας εξίσου πολύ καλός επιθετικός. Ο Νίκος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει συμπληρώσει ρόστερ Γ’ εθνικής, στην ομάδα του Ατρομήτου Πειραιά αλλά και σε ομάδες Α’ τοπικού. Ο λόγος που σταμάτησε ήταν οι πανελλήνιες…είμαστε σίγουροι πως θα επιστρέψει!

τον Γιώργο Ρουσόπουλο, γεννημένος και αυτός το 1998 ο οποίος έχει αναλάβει την θέση του τερματοφύλακα. Το περίεργο είναι πως ενώ ασχολείται με το kick boxing και όχι με την μπάλα, τα πηγαίνει καταπληκτικά.

τον Τάσο Σιμώνη, γεννημένος το 1998, κατέχει την θέση της άμυνας αν και αυτός ασχολείται με άλλο άθλημα, το μπάσκετ…όσοι παίξατε αντίπαλοι θα το καταλάβατε λόγω ύψους.

τον Κωνσταντίνο Ζαχαρία, γεννημένο το 1998. Ένας πολύ καλός μέσος αλλά και αμυντικός παρότι και αυτός ασχολείται με το kick boxinng.

τον Γιώργο Ζωγράγο,γεννημένος και αυτός το 1998. Ο Γιώργος είναι ένας πολύ καλός αμυντικός με δυνατό ευθύβολο σουτ!

 

…Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ομάδα DANOS και πάντα…κολλημένοι με τη μπάλα!!!

 

Αναμφισβήτητα είναι μια ομάδα που ήρθε για να μείνει αλλά και να ταράξει τα νερά του Students League ..